Verkostoinsinööri

​Haemme vesihuollon verkko-osastolle

Verkostoinsinööriä


Me vesihuollon verkko-osastolla vastaamme pääkaupunkiseudun vesijohto- ja viemäriverkostojen elinkaarenhallinnasta ja operoinnista sisältäen korkean palvelutason tarjoamisen yli miljoonalle asukkaalle ja pääkaupunkiseudun toiminnoille.

Kuulut verkko-osaston verkostojenhallinnan ryhmään, jonka keskeisin tehtävä on tukea vesihuoltoverkostojen ja hulevesiverkostojen ennakoivaa kunnossapitoa ja teknisen elinkaaren hallintaa. Tunnistamme kaikkien verkostojen kehittämistarpeet ja integroimme ne yhteen. Tehtäviisi sisältyvät muun muassa:

  •  verkostohallinnan (vesijohto, jätevesi ja hulevesi) koordinointi
  • verkostotutkimuksien ohjelmointi sisältäen vuotavuuden hallintatoimien kehittämisen ja ohjelmoinnin
  • verkostomallinnuksia kuten häiriötilanteet ja springlerit, vuotavuus
  • verkostoselvitykset
  • verkostojen tutkimusmenetelmien selvittäminen ja organisointi
  • yhteistyö investointiosaston kanssa suunnitteluttamisen erivaiheissa
  • vesi-, jätevesi-, sekavesi- ja hulevesiverkostojen taselaskennat hyödyntäen erilaisia mittauksia 
  • raportointi esimiehelle sekä erilaiset vuosittaiset raportit
Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto. Toivomme, että sinulla on kokemusta vesihuoltoverkkoihin liittyvistä asiantuntijatehtävistä sekä paikkatieto- ja mallinnusohjelmistoista.  Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää analyyttistä ja ratkaisuhakuista toimintatapaa, kykyä hallita isoja kokonaisuuksia sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Ymmärrät ja osaat hyödyntää digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia. Työssä edellytetään itseohjautuvuutta, vastuunottoa ja jatkuvaa halua kehittyä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden kehittyä vesihuollon asiantuntijana kansainväliselle huipputasolle asti. Pääset työskentelemään johtavassa ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa.  Tukenasi on ammattitaitoinen verkonhallintatiimi, jossa on dynaaminen ja kehitysmyönteinen ilmapiiri.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Pentti Janhunen, pentti.janhunen@hsy.fi, puh. 050 320 7597.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 5.4.2020.

Hae tehtävää