Verkkotietoasiantuntija

​Haemme vesihuollon verkko-osaston verkkotietoryhmään

Verkkotietoasiantuntijaa


Me vesihuollon verkko-osastolla vastaamme pääkaupunkiseudun vesijohto- ja viemäriverkostojen teknisestä elinkaaren hallinnasta eli kunnossapidosta ja korjauksesta sekä verkostojen saneerauksesta. Lisäksi teemme vuosittain lähes 2000 tonttiliitosta sekä vaihdamme ja asennamme tuhansia vesimittareita kiinteistöihin.

Osallistut vesihuoltoverkkojen dokumentoinnissa tarvittavien tarkemittaus- ja paikkatietoaineistojen hankintaan, käsittelyyn ja aineiston tuottajien ohjaukseen. Teet myös itse tarkemittauksia maastossa ja tietoaineistojen laadun parantamista, paikkatietoanalyysejä ja tuotat teemakarttoja.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto tai muu koulutus ja työkokemuksen kautta hankittu osaaminen. Arvostamme kokemusta vesihuoltoalan maastomittauksista ja verkkotietojärjestelmien sekä kartoitusohjelmien tuntemusta. Ymmärrät ja osaat hyödyntää digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia. Edellytämme sinulta itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja antaa ryhmäesimies Pasi Lukkarila, puh. 040 3342862, pasi.lukkarila@hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 19.2.2020.


Hae tehtävää