Putkiasentaja/Yhdistelmäauton kuljettaja

​Haemme vesihuollon verkko-osastolle Espoon Mikkelänkallioon

Putkiasentajaa/Yhdistelmäauton kuljettajaa


Oletko teknisesti suuntautunut vesihuoltoalan ammattilainen, jolta löytyy putkiasentajan ja yhdistelmäajoneuvon kuljettajan pätevyys? Hallitsetko kunnallisten vesihuoltoverkostojen kunnossapito-, korjaus- ja liitostöiden asennustehtävät? Tule meille huolehtimaan seudullisesta vesihuollosta!

Me vesihuollon verkko-osastolla vastaamme pääkaupunkiseudun vesijohto- ja viemäriverkoston kunnossapidosta, saneerauksesta ja rakentamisesta. Lisäksi teemme vuosittain lähes 2000 tonttiliitosta sekä vaihdamme ja asennamme tuhansia vesimittareita kiinteistöihin.

Työssäsi turvaat ja kehität vesihuoltoa Helsingin seudulla. Osallistut vesihuoltoverkostojen kunnossapitotöihin yhdistelmäauton kuljettajana ja putkiasentajana. Lisäksi tehtäviin kuuluu ajoittain toistuva varallaolovelvoite.

Odotamme tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta, työkokemusta vesihuoltoverkostoista, maanrakennusalan tuntemusta, IT-valmiuksia ja BC-ajokorttia.  Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja yhteistyökykyä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, vakituisen työsuhteen, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.
 
Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun.  Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. 

Toimipiste on aloittaessa Mikkelänkalliossa Espoossa. Toimialueena on Helsinki, Espoo, Kauniainen ja Vantaa. 

Lisätietoja antavat kunnossapitoinsinööri Iiro Hannula (puh. 050 542 1474, iiro.hannula@hsy.fi) ja yksikön päällikkö Jari Kallio (puh. 09 1561 3653, jari.kallio@hsy.fi).

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi pian, mutta viimeistään 17.6.2019. Haastatteluja saatetaan suorittaa jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.