Osastonjohtaja, jätevedenpuhdistus

Haemme vesihuollon toimialalle virkasuhteeseen

JÄTEVEDENPUHDISTUKSEN OSASTONJOHTAJAA


Tehtävän vastuualueena on pääkaupunkiseudun jätevedenpuhdistuksen kokonaisuus sisältäen puhdistamot, pumppaamot sekä lietteen jatkokäsittelyn. Tehtäviisi kuuluvat laitosten käyttö ja kunnossapito, toimintaan liittyvät luvat ja raportointivelvoitteet, laitosomaisuuden arvon hallinta sekä investointihankkeisiin osallistuminen. Johtamallasi osastolla työskentelee 100 vesihuollon ammattilaista. 

Sinulla on kokemusta johtamisesta ja jätevedenpuhdistukseen liittyvistä tehtävistä sekä vahvaa näyttöä alaan liittyvästä T&K-toiminnasta. Olet aloitteellinen, järjestelmällinen ja yhteistyötaitoinen. Muu vesihuoltoalan osaaminen on eduksi tehtävän hoidossa.

Viran kelpoisuusehtona ovat soveltuva diplomi-insinöörin tutkinto tai muu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, käytännön perehtyneisyys vastaavanlaisiin tehtäviin sekä kaksikielisellä virka-alueella vaadittava kotimaisten kielten taito.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden työskennellä yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Ennen viran vakituista vastaanottamista virkaan valitun on esitettävä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä HSY:n työterveyshuollon antama lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa 3.-7.4 toimialajohtaja Tommi Fred, tommi.fred(at)hsy.fi, puh. 050 348 4841.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 24.4.2017 klo 15.00 mennessä.

Hae tätä tehtävää