Lakimies

​Haemme Helsinkiin Ilmalaan vesihuollon toimialalle

Lakimiestä


Vastaat lakimiehenä HSY:n vesihuollon toimialan oikeudellisista asioista. Annat tehtävässäsi oikeudellista palvelua vesihuollon johdolle ja osastoille, kuten myös asiakaspalveluille, sopimushallinnalle ja laskutukselle. Työskentelet yhteistyössä muiden lakimiestemme kanssa koko HSY:tä koskevien oikeudellisten kysymysten ratkaisemiseksi.

Laadit tehtävässäsi erilaisia sopimuksia, ohjeistuksia ja vastineita. Olet tarvittaessa mukana neuvotteluissa sekä oikeudellisena asiantuntijana eri tyyppisissä hankkeissa ja projekteissa.

Sinulla on ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto sekä erinomainen suomen kielen taito. Suoritettu tuomioistuinharjoittelu ja muu kielitaito katsotaan eduksi. Sinulla on kokemusta sopimusasioista sekä tunnet vahingonkorvausoikeuteen ja kuluttajaoikeuteen liittyvää lainsäädäntöä ja käytäntöjä. Arvostamme esimerkiksi maankäyttöön ja rakentamiseen liittyvää osaamista sekä kokemusta vesihuolto- tai energia-alalta. Oikeudellinen tehtäväkenttä on varsin laaja, ja mahdollisuuksien mukaan hyödynnämme myös muita valitun lakimiehen osaamisalueita.

Edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn vaativissa tehtävissä. Arvostamme auttavaista asennetta sekä innostunutta ja yhteistyökykyistä työotetta.

Tarjoamme sinulle haastavat ja mielenkiintoiset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja mukavan työyhteisön. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Viihtyisät uudet toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Ilmalassa. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Työsuhde on vakituinen ja täytetään mahdollisimman pian kevään aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava lakimies Miikka Pekkarinen puh. 040 743 2542 (soittoajat 18.3. ja 25.3. klo 13 –14).

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 3.4.2020.

Hae tehtävää