Käytönvalvoja

​Haemme vesihuollon toimialalle HSY:n vedenpuhdistusosastolle Pitkäkosken ja Vanhankaupungin vedenpuhdistuslaitoksille 

Käytönvalvojaa


Tehtäviisi sisältyvät Päijänne-tunnelin valvonta, raakaveden otto vedenpuhdistuslaitoksille ja jako vedenpuhdistuslaitoksien kesken. Tehtäviisi kuuluvat myös vedenpuhdistuslaitosten prosessien valvonta ja säätö, kiinteistöjen ja alueiden valvonta, talousveden pumppaus verkostoon vedenpuhdistuslaitoksilta ja paineenkorotusasemilta, verkoston ja verkoston paineiden valvonta, paineenkorotusasemien ja vesisäiliöiden valvonta sekä vikapäivystyksen hoito. Työ on kolmivuorotyötä. 

Sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään toisen asteen ammatillinen koulutus (esim. prosessinhoitaja), riittävä suomen kielen taito ja ajokortti. Arvostamme vedenpuhdistusprosessin ymmärtämistä ja kokemusta prosessinohjausjärjestelmien käytöstä. Olet työskentelytyyliltäsi oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen ja pitkäjänteinen. 

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, vakituisen työsuhteen, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen. 

Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotannon esimies Veijo Limatius, puh. 09 1561 3170 tai veijo.limatius@hsy.fi

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 26.6.2019