Yksikön päällikkö

​Haemme nykyisen päällikkömme eläköityessä vesihuollon verkko-osaston kunnossapitoyksikköömme vesihuoltoverkostojen kokonaisuuksia hallitsevaa

yksikön päällikköä

vakituiseen työsuhteeseen.

Kunnossapitoyksikkö vastaa HSY:n vesihuollon toimialueella vesihuolto- ja hulevesiverkostojen elinkaarenhallinnasta. Tämä sisältää investointien laadun todentamisen vastaanottoineen, suunnitelmallisen ylläpidon, äkillisen kunnossapidon työt sekä osallistumisen verkostojen elinkaarenhallinnan prosessissa verkostokohteiden luovuttamiseen investointeihin ja siihen liittyviin hanke- ja esisuunnitelmien laadintaan sekä tarkempien suunnitelmien kommentointiin ja käyttöönoton suunnitteluun.

Yksikkö huolehtii toiminnassa tarvittavien hankintojen ja sopimusurakoitsijoiden kilpailuttamisesta sekä urakoitsijoiden työnohjauksesta. Yksikön vastuulla on myös Pelastuslaitosten ja muiden viranomaisten kanssa tehtävä yhteistyö. Yksikkö osallistuu myös kaupunkien kanssa tehtävään yhteistyöhön. Vakavien häiriötilanteiden hallinta yhdessä muiden osaston yksiköiden kanssa kuuluu oleellisesti kunnossapitoyksikön tehtäviin.

Vastaat tehtävässäsi kunnossapitoyksikön tehtävien organisoinnista sekä noin 60 henkilön johtamisesta. Osallistut myös osaston johtoryhmän toimintaan.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Esimiestyön lisäksi sinulla on kokemusta vesihuoltoverkostojen hallinnasta.  Ymmärrät digitaalisen kehityksen mahdollisuudet ja osaat luotsata digitalisaatiota hyödyntämällä myös erilaisia edelläkävijyyden ratkaisuja. Olet myös luonteeltasi ulospäin suuntautunut sekä näet jatkuvan kehityksen mahdollisuutena työhyvinvoinnin ja toiminnan parantamisessa. Tehtävään kuuluu varallaolovelvollisuus.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa.  Tukenasi on koko osaston ja yksikön vahva asiantuntemus sekä pitkällistä alan kokemusta omaavaa henkilöstöä.

Tehtävän palkkaus määräytyy HSY:ssä käytössä olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virikesetelit.

Lisätietoja antaa osaston johtaja Kia Aksela (puh. 040 0514 219) ja päällikkö Jari Kallio (puh. 050 044 8115).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 5.1.2019 klo 15:00 mennessä.

Hae tehtävää