Projektipäällikkö

​Haemme HSY:n vesihuollon verkko-osastolle  vakituiseen työsuhteeseen

projektipäällikköä

Projektipäällikkönä työskentelet vesihuollon verkko-osastolla verkonhallintaryhmässä asiantuntijana. Päätehtäväsi on vesihuoltoverkkojen pitkän aikavälin suunnittelu ja kehittäminen. Projektipäällikkönä olet suunnittelun, verkostomallinnuksen, kuntotutkimusten ohjelmoinnin sekä projekti- ja selvitystehtävien asiantuntija.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vahva kokemus vesihuoltoverkostoihin liittyvistä asiantuntijatehtävistä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä hallita isoja kokonaisuuksia ja etsiä tietoa, analysoida, priorisoida, resursoida sekä ohjata muita asiantuntijoita.

Arvostamme analyyttista ja ratkaisuhakuista toimintatapaa sekä englannin kielen taitoa. Paikkatieto-osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Työpaikka on Ilmalassa. Tehtävän palkkaus määräytyy HSY:ssä käytössä olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työpaikan, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja hyvän perehdytyksen tehtävään. Lisäksi tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virikesetelit. Meillä on myös etätyömahdollisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Pentti Janhunen, puh. 09 1561 3756, pentti.janhunen@hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 28.12.2018 klo 15.00 mennessä.

Hae tehtävää