Kalustonhoitaja

​Haemme joukkoomme HSY:n jätehuollon Kivikon toimipisteeseen vakinaiseen työsuhteeseen

kalustonhoitajaa


Tehtäviisi kuuluvat varastoon tulevan ja varastosta lähtevien jäteastioiden vastaanotto ja luovutus sekä varaston järjestely ja inventointi. Lisäksi päivittäisiin työtehtäviin kuuluvat olennaisena osana jäteastioiden pesu, purkaminen/kokoaminen sekä tarroitus. Työssäsi tapaat päivittäin kuljetusurakoitsijoidemme henkilökuntaa, jotka noutavat ja tuovat jäteastioita varastolle.

Työsuhde on vakinainen ja se alkaa 14.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta jätehuollosta tai varastotoiminnoista ja työkalut pysyvät käsissäsi. Sinulla on toisen asteen koulutus esimerkiksi logistiikka-alalta tai ympäristönhuoltoalalta. Työssä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa, koska jäteastioita joudutaan käsittelemään myös käsin, ja työasennot voivat olla ajoittain vaihtelevia. Hakijalta edellytetään vähintään B-ajokorttia ja trukkikorttia. Aikaisempi kokemus jätehuollosta katsotaan eduksi.

Arvostamme tehtävässä oma-aloitteisuutta, reipasta työotetta ja yhteistyötaitoja.

Tehtävän palkkaus määräytyy HSY:ssä käytössä olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen. Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virikesetelit.   

Lisätietoja tehtävästä antaa logistiikkapäällikkö Juho Nuutinen, juho.nuutinen@hsy.fi, puh. 045 657 9310.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 23.12.2018 klo 15.00 mennessä.

Hae tehtävää