Hankepäällikkö / projektipäällikkö

Tunnetko rakentamisen kiertotaloutta tai rakentamisen elinkaaren aikaisia mahdollisuuksia ilmastohaasteeseen vastaamisessa? Oletko kiertotalouden ammattilainen?

Haemme seutu- ja ympäristötiedon tulosalueelle Helsinkiin

hankepäällikköä / projektipäällikköä

johtamaan rakentamisen kiertotaloutta ja kestävää kehitystä edistävää Circular construction in regenerative cities (CIRCUiT) -hanketta HSY:ssä.  Toimit CIRCUiT-hankkeen asiantuntijana ja johdat hankekokonaisuutta pääkaupunkiseudulla. Suunnittelet resursointia, hankintoja ja aikataulutusta sekä vastaat hankkeen toteutuksesta ja viestinnästä. Pidät aktiivisesti yhteyttä kotimaisiin ja kansainvälisiin hankekumppaneihin ja rakennat aihealueen kehittämisverkostoja. Ideoit ja valmistelet myös uusia kiertotalouden TKI-projekteja.

Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Tarkennamme tehtävänkuvaa ja nimikettä osaamisesi mukaan. Tehtävä on määräaikainen 1.5.2019–30.4.2023, aloitus sopimuksen mukaan.

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja useamman vuoden työkokemus rakennus-, kiertotalous- tai ympäristöalan asiantuntijatehtävistä. Omaat hyvät projektien johtamisvalmiudet sekä hyvät viestintä-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Eduksi luemme rakennus- ja kiinteistöalan ja kuntakentän tuntemuksen, kokemuksen EU-projekteista sekä aihealueen verkostot.

Osaat hallita laajoja kokonaisuuksia ja olet aktiivinen, tuottelias ja joustava tiimityön tekijä. Pidämme tärkeänä myös innostusta ja sitoutumista työskentelyyn julkishallinnon toimintaympäristössä.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.  

Lisätietoja tehtävästä antaa ilmastoyksikön päällikkö Susan Lyytikäinen, puh. 050 468 7680 (parhaiten tavoitettavissa ke 10.4. klo 13–15 ja ma 15.4. klo 14–16.)

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi tehtävään 22.4.2019 mennessä.

Haastattelut alkavat 29.4.2019. Tehtävän hakuaikaa on jatkettu ja aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan.

Hae tehtävää