Tekstiviesti ennakoiduista vedenjakelukatkoksista

Ilmoitamme asukkaille tekstiviesteillä vesihuoltoverkoston ylläpitotöistä. Toiminta-alueellamme on suunniteltuja vedenjakelukatkoksia vuosittain noin 500. Kun tiedotamme vesikatkoksista etukäteen, voit varautua niihin ennakkoon. Toisinaan lähetämme tekstiviestejä myös äkillisissä häiriötilanteissa.

Lähetämme tekstiviestin automaattisesti niille yli 16-vuotiaille alueen asukkaille, joiden puhelinnumero ja osoite on julkinen. Huomioithan, että emme saa osoitetta operaattorilta, vaikka puhelinnumero on julkinen, mutta osoitetta ei löydy esim. numerotiedustelun kautta.

Rekisteröi numerosi tekstiviestipalveluun, jos

 • puhelinliittymäsi on rekisteröity muuhun kuin asuinpaikkaasi (esim. työpuhelin),
 • olet kieltänyt operaattoriasi luovuttamasta osoitettasi,
 • puhelinliittymäsi on salainen tai prepaid.

Näin rekisteröit numerosi

Siirry ensin HSY:n tekstiviestiportaaliin tästä linkistä (lomake aukea uuteen selainikkunaan) ja toimi alla olevien ohjeiden mukaan.

PIN-koodin tilaaminen -kohdassa

 1. Syötä joko puhelinumerosi TAI  sähköpostiosoitteesi lomakkeen kenttiin. Huom. älä kirjoita molempia, koska silloin PIN-koodin tilaaminen epäonnistuu. Kirjoita tyhjään kenttään puhelinnumerosi muodossa 0501234567. Maakoodia ei tarvitse kirjoittaa.
 2. Kirjoita Captcha-kohtaan kuvassa näkyvät merkit.
 3. Klikkaa Lähetä PIN-koodi -painiketta.
 4. Kirjoita tekstiviestillä tai sähköpostilla saamasi PIN-koodi sille varattuun kenttään.
 5. Klikkaa Sisäänkirjautuminen-painiketta.

Omat tiedot -kohdassa

 1. Täytä lomakkeen *-merkillä merkityt kentät (kirjoita Osoite-kenttään katuosoite ja vain talon talon numero, älä kirjoita huoneiston kirjainta tai numeroa)
 2. Valitse kohta: "Olen lukenut ja ymmärtänyt käyttäjäehdot".
 3. Klikkaa Seuraava-painiketta.
 4. Tarkista kirjoittamasi osoitetiedot.
 5. Klikkaa sivun lopusta Rekisteröidy-painiketta.
 6. Valmis! Saat jatkossa matkapuhelimeesi viestin, jos ilmoittamaasi osoitteeseen tulee HSY:n ennakoitu vesikatko.

Lisää palveluun muitakin osoitteita

Voit rekisteröidä tekstiviestipalveluun enemmän kuin yhden osoitteen, jos siihen on tarvetta (esim. työpaikan tai omaisen osoitteen).

​Pidä yhteystietosi ajan tasalla

Jos osoitteesi tai puhelinnumerosi muuttuu, voit päivittää tietojasi kirjautumalla uudelleen verkkopalveluun. Tilaa uusi PIN-koodi, kun haluat muokata tai poistaa tietojasi.

Voit perua viestit myös tekstiviestillä STOP HSY numeroon 045 739 73616. Tekstiviesti maksaa normaalin tekstiviestin hinnan.